2018 Kore Modası

2018 Kore Modası
Paylaş
 

Tüm dünyada oldukça popüler bir hal alan 2018 Kore modasını daha yakından incelemek ister misiniz? Bu moda akımı her yaştan kitleye hitap ediyor duygusal, romantik yada biraz daha çılgınlığı sevenler için özel olarak hazırlanmış ve 2013 yılından bu yana Seul Moda Haftasında boy gösteren Kore stili kıyafetler son yıllarda ülkemizde de büyük ilgi görüyor. Batı kültüründen oldukça farklı kıyafetlerin yer aldığı Kore modası hakkında daha çok bilgi ve kıyafet görseli ister misiniz? O zaman bu yazımız tam size göre, şimdi hep birlikte Kore modasında yer alan 2018 kıyafetleri inceleyelim.

 Daha Kalın Kıyafetler 

Kışlık Kıyafetler

Bu kıyafet stillerinin sadece sadece kısa ve şort tarzı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yukarıdaki kıyafeti incelediğimizde tulum, pantolon veya kürk şeklinde kıyafetlerinde oldukça popüler ve ilgi çekici olduğunu görebilirsiniz. Daha sıra dışı bir kombin mi düşünüyorsunuz? O zaman yuvarlak gözlükler ve pembe bir çanta çok daha iyi duracaktır.

 Fırfırlı Etek ve Grafik Desenli Tişört  Fırfırlı Etek ve Grafik Desenli Tişört
Kore modelini en iyi yansıtan stil hangisi diye sorulsa hiç kuşku yok ki fırfırlı ve farklı desenli kıyafetler diyebiliriz. Son yılların en ilgi çeken etekleri ise grafik desenli olanlardır, bu stile daha büyük yenilikler katabilirsiniz. Bileğe kadar bir bot üzerine koyu renkli çoraplar ve en önemlisi de renkli bir etek harika bir stil yaratmanız için idealdir.

 Kalın Çizgili Şort  Kalın Çizgili Şort
Yıllardan beri Koreli kadın kıyafeti denildiğinde gözümüzde canlanan bir stili hepiniz hayal etmişsinizdir. Daha çok eski moda gibi gözükse de hala popülerliğini koruyan bu model yaz aylarında daha çok ilgi görüyor, özgürlüğü seven kadınların tercih ettiği bu kıyafet modeli üzerine giyilebilecek en uygun kıyafet çizgili bir tişört olabilir.



 Balıkçı Yaka Kareli Kışlık Elbise  Balıkçı Yaka Kareli Kışlık Elbise
Daha farklı stillere ulaşmak ve kendinizi daha iyi hissetmek için bir çok Kore modeli size yetecek düzeyde. Örneğin balıkçı yaka kıyafetler ülkemizde de çok sık tercih ediliyor, belki de bu moda akımını daha ileriye taşımak için bu stilin üzerine birde Kore etkisini ekleyebilirsiniz. Bu tarz kıyafetler içerisine uzun çoraplar giymeniz daha uygun olacaktır, hatırlatmakta fayda var Kore stilinde derin dekolteye yer yok.

 Büyük Boy Kazak ve Pileli Etek Uyumu  Büyük Boy Kazak ve Pileli Etek Uyumu
Aslında bu modelin Kore’ye has bir stil olduğunu söylemek pek gerçekçi olmayacaktır. daha çok batı kültüründe gördüğümüz büyük boy kazakların altına giyilen pileli etek ile daha şık olduğunu keşfeden Koreli stilistler bu kıyafet seçimini daha uyumlu hale getirmek için kibar bir askılı çantayı tercih etmenin yanlış bir karar olmayacağını söylüyor.

 Fırfırlı Etek  Fırfırlı Etek
Alışverişe çıkarken yada arkadaşlarınızla buluşurken tercih edebileceğiniz bir model arıyorsanız fırfırlı etekler tam size göre. Bu tarz kıyafetlerin size oldukça iyi geleceğini ve kendinizi daha rahat hissedeceğinizi unutmayın. Küçük bir tavsiye seçeceğiniz etek renginin kırmızı, pembe veya şeftali rengi olması size ayrı bir hava katacaktır.

 Yıpranmış Kot Pantolon ve Kazaklar  Yıpranmış Kot Pantolon ve Kazaklar
Bu model tarzı bize yabancı değil, peki birde bu modele Koreli grafikler gözüyle bakalım mı? Daha sevimli ve çocuksu bir görünüm kazandırmak için yapmanız gereken ise sadece renk seçimlerinde biraz daha yaratıcı olmak, örneğin geniş kesim bir pantolon ve sarı renkli büyük tişört uyumlu olacaktır.

 Kış Modası  Kış Modası
Soğuk havalarda hem ısınmak hemde şık görünmek ister misiniz? Kürk paltolar, uzun ceketler ve altına diz üstü botlar yada postallar sizi oldukça şık gösterecektir. Hatırlatmakta fayda var Koreli insanlar gerçek kürk kullanmak yerine yapay olanlarını tercih ediyor, çünkü onlar tam bir hayvan sever.

 Gömlek Elbise Yaz Modası  Gömlek Elbise Yaz Modası
Dekolte olmadan da kısa kıyafetler giyilebileceğini bizlere kanıtlayan Kore modası bu konuda batılı stilistlerden oldukça farklı bir tarz peşindeler. Yaz ayları için özel olarak üretilen açık omuzlu, spor, gömlek ve şort tarzı giysiler ile harika kombin kıyafetler oluşturmak elinizde. Daha çok uzun boylu kadınlara hitap eden bu giysiler rahatına düşkün hanımlar için son derece ideal.

 Farklı Desenli Parçaları Birleştirmek  Farklı Desenli Parçaları Birleştirmek
Kore modasının avantajları nedir diye sorsalar hiç şüphe yok ki farklı renklerin uyum içerisinde sergilenmesi diyebiliriz. Düz renkler yerine daha canlı ve bir çok rengin yer aldığı kıyafetler tercih eden bu akım ayrıca ayakkabılar içinde son derece uyumlu gözüküyor.

Dünyanın En İyi 7 İç Çamaşırı Markası

Kısa Boylu Kadınlara Kıyafet Önerileri

Bu yazı 2614 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak