2018 Yılının En Şık Çanta Modelleri

Paylaş
 

Kadın aksesuarının en önemli parçalarından birisi çantalardır, kadınların dolaplarındaki çanta sayısı ihtiyaçlarından çok daha fazla olsa da asla yeteli olduklarına inanmazlar. Yeni çıkan çantaların cazibesi ise insanı gerçekten büyülüyor. Özellikle 2018 yılı için özel bir defile düzenleyen Louis Vuitton, ürettiği çantalar ile bu yılın çanta modasını belirleyecek gibi duruyor. Bizde sizler için Louis Vuitton en şık çanta modellerini sizler için mercek altına aldık. İşte 2018 yılının en şık çanta modelleri sizlerle.

Louis Vuitton markası, kurulduğu günden bu yana en popüler çanta üreticisi olmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında satışa sunduğu çantalarla moda eleştirmenlerini bile kendine hayran bırakmayı başaran bu marka artık çanta konusunda klasikleşmiş durumda. Marka 19.yüzyılın başında modanın başkenti Paris’te başladığı serüvenine başarılı bir şekilde devam ediyor, Louis Vuitton sıra dışı çanta modellerinin yanı sıra kadınların ihtiyaçlarını iyi analiz ederek gayet kullanışlı çantalar üretiyor. Sizde bu harika çantalar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız en iyi 10 Louis Vuitton çanta listemizi inceleyin.

 Girolata  Girolata
Yaz kıyafetleri ile son derece uyumlu olan bu çantayı isterseniz büzgülü çanta şeklinde kullanabilirsiniz, oldukça şık ve kullanışlı olan bu çanta modeli günlük kıyafetleriniz ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 Nano Noe  Nano Noe
Gençler yada kendini hala genç hissedenler için harika bir öneri. Hızlı hazırlanmanız gereken durumlarda size oldukça iyi uyum sağlayabilecek olan bu çanta bacak boyu uzun olan kadınlarda oldukça güzel duracaktır. Yüksek bel pantolon ile iyi bir uyum sağlayacağını düşünüyoruz, sizce güzel olmaz mı?

 SC Bag PM  SC Bag PM
Uzun saplı çantalar kullanmayı sevmeyenler için iyi bir alternatif olan bu modeli kolunuza taktığınızda kendinize olan güveniniz kesinlikle artacaktır. İster sabah alışverişinde isterseniz akşam gezmesinde kullanabilirsiniz, şık olduğu kadar kullanışlı bir çanta.



 Capucines PM  Capucines PM
Düşük bütçeli kıyafetleri bile bir anda çok şık bir hale getirmek istiyorsanız bu çanta mutlaka sizin olmalı. İki farklı renk seçeneğine sahip olan çanta bir çok farklı kıyafetle kombin yapabilirsiniz.

 Lockme II BB  Lockme II BB
Gece gezmelerini seviyor musunuz, kim sevmez ki? İşte bu çanta ile gecenin tüm gözleri sizin üzerinizde olabilir, eğer bu çantaya sahipseniz kıyafetiniz ne olursa olsun dikkat çekici biri haline gelmeniz çok kolay olacak. Yabancı bir çok kadının bu çantayı kullandığını hatırlatmakta fayda var.

 City Steamer MM  City Steamer MM
Günün büyük çoğunluğunu ofiste geçiren hanımlar bu çanta size özel! Hem şirin hemde kadınsı bir yapıya sahip olan bu çantayı aldıktan sonra ofis masanızın üzerinde bırakın ve çevrenizdeki insanların size olan iltifatlarını dinleyin, hepsi bu. Ayrıca uzun seyahatler içinde oldukça ideal.

 One Handle Flap Bag PM  One Handle Flap Bag PM
Tek kulplu bir çanta, üstelik klasik yapıdan oldukça uzakta bir görünüme sahip. Bu özelliği ile harika stiller yaratabilirsiniz, şimdi önce bu çantayı yukarıda iyice inceleyin sonra gözlerinizi kapatın ardından altınızda yırtık bir kot üzerinizde kareli bir gömlek ve şirin bir sandalet olduğunu hayal edin çantayı çapraz yada düz olarak takmış bir şekilde özgürce yürüyorsunuz, sizce bu muhteşem bir hayal değil mi?

 Lockme Cabas  Lockme Cabas
Şık ve bir o kadar da kullanışlı bir çantaya mı ihtiyacınız var? Bu tür çantalar sizin için ideal bir model olacaktır, bir çok eşyanızı içine koyabileceğiniz bu çanta size güven verecek ve iyi görünmenizi sağlayacaktır.

 Lockme Backpack (Sırt Çantası)  Lockme Backpack
Çantayı kolunuzda taşımak sizi zorluyor mu? Üzülmeyin, Louis Vuitton sırt çantası, ellerinizi daha özgürce kullanmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca sırt çantalarının en büyük avantajlarından birisi de kıyafet seçiminde daha özgür olabiliyorsunuz.

 Kimono  Kimono
Damier desenli bir çanta olmadan 2018 modasının yaşanabileceğini mi düşündünüz? Tabi ki hayır, uzak doğu kadınlarının en büyük gözdesi olan bu çantalar için kadınları daha kibar gösterdiğini söyleyebiliriz.

Çanta gibi küpede bir kadının en önemli aksesuarlarından birisidir. 2018 Yılının En Trend Küpeleri için tıklayın

İlginizi çeken başka Louis Vuitton çantaları var mı? Bize bunları bildirebilirsiniz.

Bu yazı 1499 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak