2018 İlkbahar – Yaz Tırnak Tasarımları

2018 İlkbahar - Yaz Tırnak Tasarımları
Paylaş
 

Tırnaklar, kadınların en az ciltleri ve saçları kadar özen gösterdiği bölgelerden birisidir. Uzun, bakımlı ve sağlıklı tırnakların yanı sıra birde birbirinden güzel tırnak tasarımlarına sahip olmak artık mümkün. Sitemizin moda editörü Sevilay DEMİRTAŞ’ın Pembe Sihir’e özel hazırladığı 2018 yılında en çok beğenilen ve tercih edilen tırnak tasarımlarına bayılacaksınız. İşte 2018 ilkbahar – yaz tırnak tasarımları

Harflerin Büyüsü
Harflerin Büyüsü
‘Kadınların Gücü’ isimli bu tırnak stili gerçek anlamda kendine öz güveni yüksek, özgürlükçü ve bir o kadarda eşitliği savunan (feminist) kadınlara hitap ediyor. Bazen kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, o yüzden bu tırnak modeli sizin kişiliğinizi yansıtmanız için size yardımcı olabilecek motiflere sahip. Tırnakların üzerine çizilen farklı harfler veya sizin belirlediğiniz motifler oldukça güzel duracaktır.

Çiçekli Motifler
Çiçekli Motifler
Göz alıcı ve bir o kadarda şirin olan çiçekli tırnak tasarımları yaz aylarında ilk tercih etmeniz gereken model olmalıdır. Orta yaş veya genç kızlar için idealdir kendini hala 18 yaşında görüyorsanız hemen bu modeli inceleyin. Standart çiçek motifleri yerine daha sıra dışı ve özgün seçeneklerin bolca olduğu bu stiller arasında kararsız kalacağınıza eminiz.

Kelebek Kanatları

Saflığın ve zarafetin simgesi olan kelebek motifleri aksesuarlarında duygusallığı ön planda tutan hanımlarımız için idealdir. ZOYA isimli oje markası tarafından üretilen bu modeller tam ilkbaharda uygulanabilecek türde, ayrıca bu desenleri yapmak için profesyonel olmaya gerek yok sizde evinizde yapabilirsiniz. Kelebeğin kanatlarının dağınık bir şekilde yerleştirildiği bu tarz hoşunuza gidecektir.

Minimal Çizgiler
Minimal Çizgiler
Güzellikler ayrıntılarda gizlidir diye düşünüyorsanız minimal çizgilerin tam size uygun olacağını söyleyebiliriz. Çok fazla dikkat çekmeyen ancak insanların fark ettiğinde gözlerini alamadığı bu stil için tam bir akşam yemeği aksesuarı diyebiliriz.



İlginizi Çekebilir >>> Evde Pedikür Nasıl Yapılır? 5 Adımda Pedikürü Kendiniz Yapın

Daha İnce Daha Çekici
Daha İnce Daha Çekici
Sıra dışı tarzını tırnak tasarımlarında da yansıtmak isteyen hanımlar burada mı? Ruj & oje kardeşliğini hepiniz bilirsiniz, bu ikilinin birbiri ile uyumu zaten başlı başına bir tarzdır. Eğer birazda simetri ile aranız iyi ise bu modelleri yapmak gerçekten zevkli olabilir.

Bir Çok Katman Tek Tırnakta
Bir Çok Katman Tek Tırnakta
Sabit renklerden sıkıldınız mı? Yada her tırnakta ayrı renkler bile size yetersiz mi geliyor? Çözümü çok kolay, bir tırnak üzerinde üç farklı ve model deneyebilirsiniz bu kulağa hoş geliyor değil mi? Bizce de öyle üstelik kendiniz gayet kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Tırnak Tasarımı İçin Küçük Bir Bonus
Bu tarz tırnaklara sahip olmak için öncelikle tırnak bakımını iyi yapmanız gerekiyor. Bunun için önceden hazırladığımız Tırnak Bakımı Nasıl Olmalı? önerimize kulak vermelisiniz. Ayrıca size ilham vermesi için küçük bir video hazırladık.

Bu yazı 1696 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak