2018 Yılının Sıra Dışı Modası Dövmeli Çoraplar

Paylaş
 

Yeni bir moda akımı olarak ortaya çıkan dövmeli çoraplar son zamanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle bayanların gözdesi haline gelmiş olan bu çoraplar her ebatta üretilmektedir. Genellikle birçok kıyafet ile kombinlenme olanağına sahip bu çoraplar görsel analmda oldukça ilginç görüntüler sergilemektedir. Piyasada yer almakta olan çorap fabrikaları bu yeni akım karşısında farklılıklarını ortaya koymak adına bir çok ilgi çekici dövme modelini çoraplarda sergilemektedir. Dövmeli çoraplar vücutları üzerine yapılan dövmeleri çoğunlukla kalıcılık veya görüntü açısından tercih etmeyen bayanlar için mucizevi bir çözümdür. Üstelik her gün farklı bir kombin ile yeni bir dövme çeşidi kullanılabilmektedir. Giderek üretimi yaygınlaşmakta olan bu çorap türleri artık raflarda daha hızlı bir şekilde yer almaya başlamaktadır. Oldukça ince bir yapıda üretilmekte olan bu çorap modelleri bacak üzerine gerçek dövme yapılmış izlenimini yansıtmaktadır.

Dövmeli Çorap Modelleri
Dövmeli çoraplar birçok farklı modelde ve boyutta üretilmektedir. Bunlar arasında en çok tercih edilen boyutu külotlu çorap adı verilmekte olan ve tüm bacağı kaplayan boyuttur. Bu boyutta çorap üzerine kullanılmakta olan yer yer dövme desenleri bacakları daha net bir şekilde ortaya çıkarmaktadır. Çoğunlukla kedi, küçük ve sayıca fazla yıldızlar, güneş, kuş, orman, ağaç, gül gibi figürler tercih edilmektedir. Kullanımının da son derece kolay olması dövmeli çorapların tercih edilmesinde en büyük etkenlerden bir tanesidir. Son zamanlarda moda dünyasını sarsan bir yenilik olan dövmeli çoraplara ait modellere her gün bir yenisi eklenmektedir. Çoğunlukla hedef kitlesinin talepleri göz önüne alınarak üretim gerçekleştirilmektedir. Hemen hemen her tarza uygun olarak üretilmekte çorap modelleri hedef kitlesini giderek arttırmaktadır.
uzun ince dövmeli çorap kot şort altına dövmeli çorap

açık renkli kıyafet altına dövmeli çorap kısa etek altına dövmeli çorap

siyah sevimli dövmeli çorap diz üstü ve bilekte dövmeli çorap
Dövmeli Çoraplar Nasıl Trend Oldu
Her geçen gün giderek gelişme gösteren tekstil sektörü ayakta kalabilmek adına ürün çeşitliliğini sürekli farklılaştırmakla yükümlüdür. Bu sebepler ile başlayan dövmeli çorap serüveni beraberinde bir moda akımı başlatmıştır. Öncelikle insanların çoğunlukla vücutlarına yaptırdıkları kalıcı dövmelerin giderek yaygınlaşması bu ürün için bir kıvılcım olmuştur. Böylelikle dövmeli çorap modası başlatılmış ve oldukça kısa sürede kalıcı dövme tercih etmeyen hedef kitlesi için en cazip ürün halini almıştır. Tabiki üretim aşamasında kullanılmakta olan kaliteli malzemelerin etkisi de yadsınamaz niteliktedir. Gerçeğine oldukça yakın olarak üretilmekte olan dövmeli çoraplar çoğunlukla ten rengi olarak üretilmektedir. Farklı renk ve tasarımlarla da üretilmekte olan bu çorap modellerine ilgi oldukça büyüktür.

Dövmeli Çoraplar Nerede Satılır
Dövmeli çoraplar kısa zamanda moda dünyasını alt üst etmesi ile bi çok alanda karşımıza çıkmaya hak kazanmıştır. Bu nedenle neredeyse çorap alanında faaliyet göstermekte olan tüm firmalar tarafından üretilmektedir. Piyasada çorap satışı yapmakta olan tüm mağazalarda bulunmakta olan bu çorap modelleri çoğu zaman birbirinden renk, desen ve marka olarak farklılık göstermektedir. Genellikle aranılmakta olan her çeşit ürünün kolaylıkla bulunmasına olanak tanımakta olan online siteler de dövmeli çorap satışı için kolları sıvamıştır. Satış odaklı birçok farklı İnternet sitesinde satışa sunulmakta olan dövmeli çorap modelleri oldukça uygun fiyatlara sahiptir. Fiyatlandırmalarının son derece uygun niteliklerde olması bu çorap modellerinin tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır.



Giyilebilir Dövme
Oldukça partik bir görsel çözüm olarak modada yerini almakta olan dövmeli çorapların en büyük özelliği kolaylıkla giyilebilir olmasıdır. Birçok farklı modelde ve renkte üretilmekte olan bu çoraplar oldukça ince üretilmektedir. Bu nedenle giyim aşamasında herhangi bir kazaya yer vermemek adına oldukça dikkat edilmesi gerekmektedir. Aslında ana fikir olarak bakıldığında yine giyilebilir özellikli desenli çorapları andırmaktadır. Ancak dövmeli çorabı desenli çoraptan ayıran en önemli özellik üzerinde var olan desenlerin gerçeklik payının fazla olmasıdır. Sıra dışı olarak üretilen bu ürün, ilk olarak Rusya tarafından üretime sunulmuştur. Dünya üzerinde büyük bir hızla yayılmaya başlayan bu moda devrimi özel üretimdir. Görünüm açısından son derece şık tasarımları beraberinde getiren bu çorap modelleri göz dolduruyor. Tamamen farklı tasarımcılar ve yaratıcı tasarımlar ile birleştirilmiş olan desenler bir hayli ilgi çekici. Genellikle bütün bacağı saran desenlerin yoğun olduğu bu giyilebilir çoraplarda, kimi zaman bileğe kadar olanları da tercih edilmektedir. Sayısız desene sahip olan dövmeli çorapların hayranları giderek artış göstermektedir.

Sosyal Medyada Dövmeli Çorap
Her alanda olduğu gibi sosyal medyayı da sallayan dövmeli çoraplar satış rekorları kırmaktadır. Tabiki mağaza vitrinlerinde yer alandan daha fazla çeşide ve renk seçeneğine sahip olan sosyal medya satış siteleri daha sık tercih edilmektedir. Her tarzın ilgisini çekmekte olan bu çorap modelleri her kıyafet ile bütünleştirici olarak tasarlanmaktadır. Etekten, pantolona kadar birçok kıyafet ile kombinlenebilmektedir. Farklı renklerde üretilmekte olan bu çoraplar renk uyumu ile de oldukça ilgi çekmektedir. Bacaklara oldukça estetik bir görünüm kazandırmakta olan bu çoraplar oldukça uzun bir süre moda sayfalarını meşgul edecek gibi görünmektedir. Sosyal medyada aranan ürün halini almış olması bunun en büyük göstergelerindendir.

Bu yazı 1111 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak