2018 Yazına Damga Vuracak Mayo Modelleri

Paylaş
 

Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde plajda sizi farklı kılacak, birbirinden güzel mayo modellerini incelemek ister misiniz? 2018 yılının en başarılı mayo tasarımlarını incelerken bir an önce yazın gelmesini isteyeceğinize eminiz. Şimdi size en şık mayo modellerini göstermeden önce bir kaç ipucu verelim, doğru mayo seçimi nasıl olur merak ediyorsanız bu bilgiler işinize çok yarayacaktır.

Mayo Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?
Mayo satın almak, en az bir abiye almak kadar zor ve detay gerektiren bir tutkudur. Tutkudur diyoruz çünkü ince detayların, şıklığın ve rahatlığın bir arada olacağı bir mayo seçimi gerçekten keyif verici olabiliyor. Bunun yanında yapacağınız küçük dokunuşlar size eşsiz bir mayo sahibi olmanıza olanak sağlar peki nelere dikkat etmeliyiz?

  • Mayo seçiminde ten uyumu oldukça önemlidir. Esmer tenli hanımların biraz daha açık renkli mayo giymesi onlara ayrı bir hava katacaktır, sarışınların ise koyu renkli mayo tercih etmesi gerekiyor. Kısaca ten renginiz ile zıt olan renkler seçmeniz gerekiyor.
  • Mayoyu genelde kilolu kadınların tercih ettiği bir olgu olsa da bölgesel olarak kiloları bulunan (doğum v.b durumlardan dolayı) hanımlarda mayo tercih ediyor. Bir mayo sizin kilolarınızı giymek için ideal bir seçimdir, vücut hatlarınızı saklayabilen bol bir mayo tercih edebilirsiniz.
  • Mayo alırken mutlaka deneyip ayna karşısında kendinize bakmayı ihmal etmeyin.

Bu iki küçük öneriden sonra sizi daha fazla bekletmeden 2018 yılında oldukça popüler olacağına inandığımız mayo modelleri ile sizi baş başa bırakalım.

Hoaka Swimwear
Hoaka Swimwear
İnternet fenomeni Elisabeth Rioux ile birlikte adını daha sık duyduğumuz Hoaka Swimwear markası mayolar kısa sürede sektörün lideri olma yolunda başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu marka mayoların ‘bir yıl ömrü var’ tezini fena halde çürütmüş durumda. Dayanıklı yapısı ile size eşsiz bir mayo deneyimi yaşatacak olan bu model vücut hatlarına güvenen kadınlara hitap ediyor.

Kopper And Zink
Kopper And Zink Mayo Markası
Ünü Avustralya’dan çıkıp tüm dünyaya yayılan ünlü modacı Sally Burgess tarafından tasarlanan Kopper And Zink mayoları, daha kadınsı çizgileri ve değişik motifleri ile büyüleyici bir güzelliğe sahip. Ayrıca firmanın Web sitesinde belirli dönemlerde indirim kuponları ve hediye çekleri veriyor, üstelik bu indirimler gerçekten çok işe yarıyor örneğin geçtiğimiz gün 450 Dolarlık mayoların fiyatı 250 Dolara kadar indirilmiştir.



Khassani
Khassani mayo modelleri
İnce ayrıntılar sizin için önemli mi? O zaman Khassani markasının hazırladığı mayo modelleri tam size göre diyebiliriz. Tatil için yeni heyecan arayışınızı bu mayo size ilham verecektir, Khassani ağırlıklı olarak genç kesime hitap eden mayo modelleri sunuyor. Zayıf ve ince bir vücut yapısına sahipseniz bu markayı tercih etmemeniz için hiç bir neden bulunmuyor.

Love Stories
Love Stories mayo modelleri
Bir Hollanda markası olan Love Stories adından da anlaşılacağı gibi mayo stilinde romantizm ve duygusal noktaları ön plana çıkarıyor. Daha çok 80’li yılların çizgilerini görebileceğimiz Love Stories firmasının online İnternet sitesi üzerinden sipariş vermenizde mümkün, ancak bir açıklama yapalım; mayo alırken mutlaka denemelisiniz, vücut ölçülerinize uygun en doğru seçimi ancak üzerinizde görerek anlayabilirsiniz.

Alix
Alix mayo modelleri
Daha çok yuvarlak hatlara sahip olan kadınların tercih ettiği Alix markası mayo stilleri ipek, jarse gibi kumaşları tercih ediyor olması ürün kalitesine ne kadar önem verdiğini ortaya koyuyor. Bir kadının mayo ihtiyacını karşılamak için gerekli olan her şeyi sunan bu firmanın en cezbedici noktası ise fiyatların oldukça makul seviyede olması.

Moiess
Moiess mayo ve bikini modelleri
Jessica Mercedes tarafından tasarlanan Moiess markasında kadınların en çok tercih edildiği renkler kullanılmış. Hatta o kadar büyük bir araştırma içerisine girilmiş ki firma, mayo renkleri seçerken bir çok araştırma yapıp uzun süren bir AR-GE çalışması içerisine girmiş. Daha çok sporcu kesime hitap eden Moiess’in birbirinden güzel bikini modelleri de bulunuyor.

Sea Folly
Sea Folly mayo çeşitleri
Avustralya mayo ve bikini üretiminde gerçekten başarılı işlere imza atabiliyor, bunun en iyi kanıtı da Sea Folly markası diyebiliriz. 1975 yılında önceleri kadın iç çamaşırı satan, sonra ürün yelpazesine yenilerini ekleyerek mayo & bikini işinde de son derece başarılı olduğunu kanıtlayan firma Amerika ve Singapur’da açtığı yeni mağaza zincirleri ile adından söz ettirmeyi başarmış durumda. Özellikle kilolu hanımların kurtarıcısı olan tek parça bol kesim mayolar üreten firmanın sitesinden alışveriş yapmanız mümkün.

Calzedonia
Calzedonia İtalyan Mayo şirketi
İtalya’nın en büyük mayo ve bikini markası olan Calzedonia, dünya genelinde Franchising sistemi ile çalışarak hizmet ağını geliştirme yoluna gittiğinden beri tüm Avrupa ülkelerinde büyük bir satış rakamına ulaşmış durumda. Klasik mayo akımını modern çizgilerle süsleyen firma pek çok farklı kültüre özel tasarımlar sunarak geniş bir kitleye hitap ediyor.

]En İyi Güneş Gözlüğü Markaları İçin Tıklayın

J Crew
J Crew mayo firması ve modeli
Daha canlı renkler ve kapalı bir stile sahip Amerikan firması J Crew’in ürettiği modelleri genellikle muhafazakar kesim tercih ediyor. Orta yaş ve üstü kadınlara hitap eden bu modellere sahip olmak oldukça kolay, İnternet sitesinden online sipariş verebiliyorsunuz.

Bu yazı 988 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak