2018 Mezuniyet Elbiseleri

2018 Mezuniyet Elbiseleri
Paylaş
 

Okulların kapanmasına bir kaç ay kaldı, bir çok ortaokul ve lise öğrencisinin aklında ise mezuniyet töreni var tabi ki bu törende giyecekleri kıyafetlerinde şimdiden planını yaptıkları kesin. 2018 mezuniyet elbisesi seçiminde gençler genellikle Instagram üzerinden moda ve stilistleri takip ederek en güzel mezuniyet elbisesine sahip olmak istiyor. O günün yıldızı olmak ve tüm gözlerin üzerinde olmasını sağlamak sizin elinizde, yapmanız gereken sitemizin moda editörü Sevilay DEMİRTAŞ’ın önerilerine kulak vermek olacaktır.

Mezuniyet elbiseleri tıpkı her yıl değişen moda akımı gibi kendini yeniliyor. İnsan hayatında toplamda 2-3 kez yaşayabileceği bu özel gün için özellikle kızlarımız haftalar öncesinden hazırlıklara başlıyor, belki aylar öncesinden desek abarttığımızı sanabilirsiniz ancak şimdiden gençlerimiz 2018 mezuniyet elbiseleri hakkında fikir alışverişlerine başladı bile. Eğer sizde benim gibi bir kız annesi iseniz bu durumla mutlaka karşılaşıyorsunuzdur. Ben her zaman mezuniyet elbisesinin modeli, rengi ve tasarımının gençlerimizin yaşına uygun olması ve fazla kadınsı bir hava katmamasından yanayım. Sade şık bir kıyafetle birlikte onu tamamlayan hafif bir makyaj ve aksesuar seçimi ile birlikte o günün en güzel kızı olmak sizin elinizde. İşte size altın değerinde bir kaç ipucu vermenin tam zamanı mezuniyet elbisesi seçmeden hemen önce bu organizasyonun nerede yapıldığını öğrenmeden kıyafet almayın, gideceğiniz yeri öğrenirseniz kafanızda buna uygun kıyafet seçimi yapmanız daha kolay olacaktır. Ayrıca fazla kilonuzun olduğunu düşünüyorsanız siyah ve bol kıyafetlere öncelik verin, bacak boyunuz kısa ise topuklu ayakkabı giymenizi öneriyorum.

sade mezuniyet elbisesi

sade mezuniyet elbisesi

Ortaokul Mezuniyet Elbiseleri

Bu yaş grubundaki çocuklarımızın kıyafetinde ise genellikle annelerin tercihleri daha ön planda oluyor. Henüz çocuk yaşta olan bu gençlerimize mezuniyet kıyafeti seçerken annelere ciddi görev düşüyor diyebiliriz. Abartıdan uzak çocuğunuzun doğal güzelliği ve saflığını yansıtacak şekilde mezuniyet elbisesi seçmenizi tavsiye ediyorum.

Lise Mezuniyet Elbiseleri

Gençliğe adım atılan lise dönemlerinin mezuniyet törenleri oldukça hareketli ve eğlenceli geçiyor. Bir çok gencin birbirleri ile girdiği şıklık yarışı gerçekten görülmeye değer, ancak lisedeki kızların mezuniyet elbisesi seçiminde yaptığı en büyük yanlışların başında yaşını büyük gösteren kıyafetleri seçmek oluyor birde üzerine aşırı makyaj yapılması durumu daha vahim bir hale getirebiliyor. Lisedeki kızlara tavsiyemiz ise yaşını daha çok gösteren sade ve zarif kıyafetleri tercih etmeleri olacak.

Üniversite Mezuniyet Elbiseleri

İnsan hayatında ayrı bir yeri olan üniversite artık gençlerin daha olgunlaştığı, ne istediğini gayet iyi bildiği dönem olduğu için mezuniyet elbisesi seçimi de bu yönde oluyor. Sınav stresi, gelecek kaygısı ile birleştiğinde kızların daha oturaklı kıyafetler seçmesine neden oluyor. Lisede olan aykırılığı bu mezuniyet töreninde göremeyeceğinize emin olabilirsiniz.

Gençlerimizin kişisel tercihlerine her zaman saygı duymalıyız, eminim ki onlar mezuniyet töreninde sadece kendilerini değil ailelerini de temsil ettiklerinin bilincinde olacaktır. Kimi genç kızlarımız uzun mezuniyet elbiseleri tercih ediyorken kısa mezuniyet elbiseleri seven kızlarımızda bulunmakta, tabi bir anne olarak fikirlerinizi ve önerilerinizi mutlaka sunmayı ihmal etmeyin. Dilerseniz bayan korse modellerini de inceleyebilirsiniz.

Yaz Partileri İçin Kıyafet Önerileri BURADA TIKLA



Beyaz Kotla Giyilebilecek Kıyafetleri Merak Ediyor Musun?

Kısa Boylu Kadınlara Kıyafet Önerileri

Bu yazı 5028 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak