2018 Gelinlik Modelleri

Paylaş
 

Gelinlik, her genç kızın sevdiğine kavuşurken içinde bulunduğu anı resmedecek duru ve en nadide bir giysisidir. Ömürde bir kere giyilecek olan gelinlik genç kızların bin bir hayallerle süslediği en kıymetli ve özel parçadır. Taşıdığı manevi kıymet bu yönde olsa da bir de taşıdığı gerçekler var. Mevsime, vücut yapısına ve düğün mekanına hatta aile geleneklerine göre gelinlikler şekillenir.

2018 Yılında Gelinlik Seçimi Nasıl Olacak?
2018 Gelinlik Modelleri Beyaz Sade2018 yılının ortak noktası rahatlık olacaktır. Gelinlikler aşırı kabarık ve işlemeli tasarımların yerini daha şık ve taşıması hafif gelinliklere bırakacak. Tül, dantel ve ipekli kumaşların ağırlıklı olduğu yeni sezon koleksiyonunda prenses ve düz kesim kesimler büyük yer kaplamaktadır. Üç boyutlu çiçek aplikler geçmiş yıllarda olduğu gibi 2018 yılında da gelinlikleri süslemeye devam edecektir. Bu gelinlikler doğal bir görünüm kattığı için bu yıl kır düğünü yapmayı düşünen gelinler için öncelikler arasında yer alacaktır. Kısacası abartıdan uzak tül ve üzeri üç boyutlu çiçek modelleri 2018 yılında düğünlerde bolca tercih edilecek modeller arasında yerine almaya hazırlanmaktadır.

2018 Gelinlik Modelleri EsmerDaha çok boyu uzun gelinlerin tercih ettiği prenses model gelinliklere ek olarak bu yıl içinde katlı etekli ve pelerinli gelinlikler moda olmaya başlamıştır. 2018 yılı itibariyle özellikle fırfırlı ve katlı etekler gözde ürünler olmaktadır. Bunun yanı sıra tüllü ve özel dikim eteklere de son dönemlerde ilgi oldukça artmaktadır. . Prenses kesimleri daha gösterişli ve farklı hale getiren kat ve fırfırlar düz kesimli gelinliklerde daha hareketli bir boyut kazandırıyor. 2018 yılında süper kahramanlardan esinlenerek tasarlanan pelerinli gelinlikleri de bolca göreceğiz. Ayrıca yerlere kadar uzanan ve tül ile süslenmiş olan gelinlik modellerine de bu sene de yoğun bir ilgi gösterilmektedir. Duvak ve pelerin aynı anda kullanılamayacağı göz önünde bulundurulursa bu modelin tek dez avantajı olacaktır.

Bu Yazı İlginizi Çekebilir Mi?
Gelinlikler ister yazın ister kışın istenirse mevsim geçişlerinde kullanılacak olsun en önemli modeli dantellerdir. Gelinlikte Dantel modası her sezonu damgasını vurmak ile birlikte 2018 Model gelinlik koleksiyonunda da büyük bir hâkimiyete sahiptir. Romantik gelin adayları için zarif dantel gelinlikler harika bir seçim olacaktır.

2018 Gelinlik Modelleri dekolte

İnceleyin >>> Gelin Annelerine Özel Kıyafet Modelleri



Bu yazı 2702 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak