2018 2019 Moda Trendleri Neler Olacak?

Paylaş
 

2018 yılında trend olması beklenen moda akımlarına ayak uydurarak şıklığı elden bırakmamaya hazır mısınız? Cevabınız evetse, sizin için hazırladığımız 2018 moda trendleri listesine mutlaka göz atın!

2018’in moda trendleri neler olacak?
Eskiye özlemin arttığı 2018 yılında 80’li yılların sportif kıyafetleri yeniden mağaza vitrinlerini süslemeye başlayacak. Adidas ve Nike gibi markaların retro kreasyonlarına da giren bu kıyafetler soğuğa karşı rüzgar engelleyici tasarıma da sahipler. Çoğu zaman parlak renklerin tercih edildiği naylon kıyafetleri şık ayakkabılarla kombinleyerek sokağa çıkmaya hazırlanın.

Kırmızı renk yeniden moda

Kırmızı renk yeniden moda
Birçok modacı 2018 yılı tasarımlarında baştan aşağıya kırmızı rengi tercih etmeye başladı. Özellikle plastik görünümlü kıyafetlerde kullanılan kırmızı öyle bir parlıyor ki, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmemeniz mümkün değil! Trençkot, elbise ve ayakkabılarda kırmızıyı seçmekten sakın çekinmeyin.

Şeffaf elbiseler tercih edilebilir
Şeffaf elbiseler tercih edilebilir
Kullanıcısına oldukça feminen bir görünüm kazandıran şeffaf elbiseler 2018’e damgasını vurmaya aday. Moda haftası kapsamında birçok şehirde düzenlenen defilelerin en büyük ortak noktası, şeffaf elbiselerden başkası değildi. Eğer bu kıyafetleri giymekte tutucu davranıyorsanız, içerde beyaz renkli tişörtlerden faydalanabilirsiniz.

3D baskılı tişörtler revaçta
3D baskılı tişörtler revaçta
Grafik tasarımcıların elinden çıkan 3D baskılı tişörtler büstiyerlerin altına çok iyi yakışıyor. Öyle ki bluzların üstüne ve hatta gömleğin içine giyebilmek de mümkün. Yalnız mesaj verme kaygısı taşıyacağım derken anlamını bilmediğiniz İngilizce kelimelerin yer aldığı tişörtleri satın almayın, komik gözükebiliyorlar.



Çoraplarınızı gösterin!

Çoraplarınızı gösterin
Çoğu moda tutkununun pek önem vermediği çoraplar, doğru kullanıldığında ayakkabı ve sandaletlerle birlikte şıklığınızı tamamlayabilir. Yeni yılda ayak bileğinin üstüne doğru çıkan uzun ve kareli çoraplar moda olacak. Dar paçalı ve kısa pantolonlarla çorabın gün yüzüne çıkmasını sağlayıp meraklı bakışları üzerinize çekebilmeniz de mümkün.

Pastel renkler kullanılabilir
Pastel renkler kullanılabilir
Gözünüze kestirdiğiniz herhangi bir rengi seçin ve düşünmeden giyin. Bu renk tereyağı sarısı, milenyum pembesi veya toz mavi olabilir. Hiç fark etmez, çünkü 2018’de pastel renkler yeniden moda haline gelecek. Ancak bu renklerin tonlarını elbiselere göre değiştirerek şık kombinler oluşturmayı bir düşünün. Mesela eteğiniz daha koyu bir pembe renkteyse, üstüne giyeceğiniz bluz pamuk şeker renginde olabilir.

Çiçekli desenlerle kişiliğinizi yansıtın

Çiçekli desenlerle kişiliğinizi yansıtın
“Ne o öyle be?” demeyin, çiçek desenli kıyafetleri giymeyi hafife almayın. Renkli kişiliğinizi ve eğlenceli yapınızı dışa vurmanın bir yolu olarak tercih edebileceğiniz çiçek desenli giysiler yılın her mevsimi tercih edilebilir. Üstelik çiçek desen deyince aklınıza rengarenk kıyafetler de gelmemeli. Siyah beyaz desenler de mevcut.

Önemli davetler için payet elbiseler

Önemli davetler için payet elbiseler
Üzerine çekeceğiniz basit bir tişörtle bile şıklığı yakalama imkanı sunan payet elbiseler, birçok tasarımcı için 2018’in moda öğeleri arasındaki yerini alacak.

80’lerin Üst Modası Geri Mi Geliyor?
80'lerin Üst Modası Geri Mi Geliyor
Geçmiş yılların moda akımı aslında hiç bir zaman eskimiyor. Özellikle bol ve rahat kıyafetlerin ön planda olduğu 80’li yıllarda giyilen kıyafetlere yeni nesil tasarımcıların elleri değdiğinde harika kıyafetler ortaya çıkabiliyor.

2018 Yılının En Trend Küpelerini İnceleyin

Bu yazı 1722 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak